lördag 12 april 2008

Hultsfredfestivalens myspace


Yup, jag hittade den...


INFLUENCES:



SOUNDS LIKE:

FRIENDS:



The End.

8 kommentarer:

Tårtan sa...

Ja det sammanfattar väl nordens sämsta festival rätt bra.

Martin Janzon sa...

... med enda möjliga invändningen att jag tror det är väldigt svårt att sova till musiken. Nåt skräp av Hultfredssort spelades när jag var på Arvika och skulle sova. Det blev till att trycka kudden hårt mot öronen.

Ward sa...

Martin: Arvika? ARVIKA? Att klaga på oljud där är som att hoppa ner för ett stup och därefter klaga på brutna ben. Eller har jag fel? Var det bra liksom? Jag trodde det var mest svartluggade syntare som åkte dit, inte killar med schizoid fäbless för handklappspop och gangstarap. Svara mig snarast!

pedram sa...

arvika är rätt schysst ju. ok visst, kanske lite för mycket människor med ravebyxor och piercings på olämpliga ställen, men annars så.

Bollen sa...

Arvika är som Hultsfred, fast rynkigare. Till och med ölburkarna är mer tillknycklade i Arvika.

Ward sa...

Det låter ju helt jävla åt helvete i mina öron; först Pedrams ravebyxor och sen Bollens rynk-bomb.

Men när jag ögnar igenom Arvikas program för i år märker jag hur hårt dom slår Hultsfred på fingrarna. Vilket förvisso inte är en bedrift modell makalös, men det kändes ändå väl värt att poängtera.

Martin Janzon sa...

Att svara dig snarast innebar alltså att vänta en vecka elelr så, men så har jag ju varit i Berlin också.

Jag fick vara där gratis, ananrs hade jag givetvis aldrig satt min fot på festivalen. Något jag i fortsättningen knappast lär göra ändå, gratis såväl som ogratis. Med det sagt var det ändå ett par trevliga konserter som bjöds.

Ward sa...

Gratis är gott, som man säger.

Om någon är intresserad av en jävligt mycket längre och därtill fin beskrivning av festivaler, och Marins vistelse på Arvika i synnerhet, läs Martin Jigga Janzon här:

http://dunkadunka.blogspot.com/2007/07/arvika.html

Enjoy!